Despre Noi

Best Bolt/Uber Service

Companie de transport alternativ autorizată de Autoritatea Rutieră Română, partener oficial Bolt/ Uber in orașul Bacău

Misiunea noastră

Noi firma, BBS Vision Concept SRL, consecventă fiind principiilor și valorilor sale, oferim servicii de transport persoane cu loialitate și punctualitate, clienților noștri. Siguranța activă conferită în timpul călătoriei este expresia noastră a respectului și a loialității împărtășite vizavi de comunitățile locale.

Viziunea noastră

Adaptarea tehnologică continuă și utilizarea mijloacelor de transport ecologice coroborat cu măsurile active de protecție a mediului înconjurător în vederea atingerii excelenței operaționale.

Valorile noastre

Firma BBS Vision Concept SRL este loială și consecventă principiilor și valorilor sale. Valorile noastre, în baza cărora ne desfășurăm activitatea și care ne guvernează toate rapoartele și interacțiunile cu mediul de afaceri, cu comunitățile locale, cât și implicările noastre sociale sau acțiunile noastre

DE CE SĂ ALEGI BBS VISION ?

1

SIGURANȚĂ

În domeniul transportului de persoane, siguranta călătorului este esențială pentru noi, iar această certitudine este o valoare care o respectam pe toate palierele de interacțiune și în toate relațiile și acțiunile noastre indiferent dacă relaționăm cu mediul de afaceri, cu societatea sau cu angajații noștri.

2

RESPECT

În toate acțiunile noastre, precum și în toată activitatea noastră, ne ghidăm după RESPECT: în relația cu clienții noștri, în relația cu partenerii noștri de afaceri, în relația cu angajații noștri și în relația cu mediul înconjurător. Respectul reciproc stă la baza tuturor relațiilor noastre.

3

LOIALITATE

Ne ghidăm să transmitem prin toate aspectele activității noastre și prin tot ceea ce facem acest deziterat, aflat la baza dezvoltării relațiilor noastre contractuale sau necontractuale pe termen lung. Dezvoltăm și încurajăm acele relații comerciale care se bazează pe loialitate și parteneriat.